Ga naar hoofdinhoud

MG Plastic Recycling haalt EuCertPlast-certificaat

Plastic recycler MG Plastic Recycling uit Waalwijk heeft het EuCertPlast-certificaat voor hoge kwaliteitsnormen behaald. “Dit certificaat is een belangrijke erkenning van onze toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. Het betekent dat onze processen en producten voldoen aan de hoogste normen voor recycling van kunststoffen en dat we ons inzetten voor het verminderen van afval en het beschermen van het milieu”, zo schrijft het bedrijf.

Het vanuit Maton Groep opgerichte MG Plastic Recycling is nog maar net uit de startblokken, maar het bedrijf heeft in haar korte bestaan al grote stappen gezet. “We zijn er trots op dat we deel uitmaken van een groeiende gemeenschap van bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Het EuCertPlast-certificaat is niet alleen een belangrijke mijlpaal voor ons, maar ook voor onze klanten en partners, die erop kunnen vertrouwen dat ze werken met een betrouwbare en ethische leverancier van hoogwaardige gerecyclede kunststoffen.”

Het bedrijf bedankt via LinkedIn alle medewerkers en partners die hebben bijgedragen aan het behalen van het certificaat.

Lees ook: