Algemeen
Colubris Cleantech: duurzame wereldspeler uit de Achterhoek

Let’s close the loop together! Dat is de nieuwe slogan én de oproep aan iedereen die te maken heeft met afvalwater, afvalstromen en duurzame energie. Het Achterhoekse bedrijf Colubris Environment presenteerde recent haar nieuwe belofte én de vernieuwde naam: Colubris Cleantech. De kennis, de tientallen jaren ervaring en nieuw ontwikkelde processen voor een circulaire economie bleken voldoende reden voor een nieuwe profilering in de wereldmarkt. Colubris Cleantech is het moedermerk van de vijf bekende merken Redox Water Technology, Redox Waste Technology, K-pack Water Technology, Ingenieursbureau Schneider en UCY Waste-Water to Energy.

Circulair denken met drie oplossingsgebieden
De naamsverandering Van Colubris Environment naar Colubris Cleantech markeert de focus die de organisatie legt op het inzetten van slimme, duurzame technieken die bijdragen aan een schoner milieu én kostenbesparing. Dit presenteert Colubris onder drie heldere oplossingsgebieden:  Recycling solutions, Water solutions, en Bioresource solutions.

Familiebedrijf
In het Winterswijkse familiebedrijf, waar twee generaties werkzaam zijn, komt bijna 35 jaar ervaring samen. In 1984 opgericht als machinefabriek door de huidige CEO, de heer Gertie van den Hurk, is Colubris Cleantech nu een mondiale speler die al circa 2000 projecten heeft gerealiseerd in meer dan 70 landen. Deze projecten omvatten complete industriële afvalwaterzuiveringsinstallaties inclusief waterhergebruik en valorisatie van reststromen, afvalscheidingsinstallaties en bioresource projecten. Drie expertises in één organisatie. Alle technologie en oplossingen worden in-house ontwikkeld en geproduceerd.

Bekijk de Colubris Corporate film

Meer informatie: Redox Waste Recycling B.V.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven