Persberichten

Schudzeefmachines voor elke toepassing.

Een machine rechtstreeks kunnen bestellen bij de fabrikant, met alle gewenste aanpassingen: ook voor heel wat tuinaannemers, grondverwerkers en recyclingbedrijven is het een droomscenario. SMO realiseert die ideale aanpak in de praktijk. De machinebouwer uit Eeklo ontwikkelde de voorbije jaren onder de merknaam Flexiever een interessant aanbod aan schudzeefmachines voor de meest uiteenlopende toepassingen. We blijven dan ook voortdurend werken aan de verdere ontwikkeling van onze schudzeven.

Je als aanbieder onderscheiden in schudzeefmachines, is niet zo evident: het zijn en blijven robuuste installaties die inzetbaar zijn voor het scheiden en zeven van zand, aarde, stenen, grind, beton, bouwafval, compost, gebroken beton en dies meer. Toch slaagt SMO erin om het verschil te maken.
We zijn een op en top Belgische producent die de Flexiever-machines volledig op de eigen site in Eeklo uitdenkt, ontwerpt, produceert en ook de service na verkoop behartigt. Onze klanten kopen rechtstreeks bij de fabrikant en kunnen het toestel volledig naar hun eigen wensen laten produceren. Onze specialisten staan in voor zowel de montage, laswerken als interventies. We kennen onze machines door en door en hebben ook alle wisselstukken in huis.

Kennismaken met de Flexievers en andere SMO-machines kan tijdens een bedrijfsbezoek, waar klanten ook met eigen ogen kunnen zien of de machines daadwerkelijk aan hun behoeften beantwoorden.
SMO biedt schudzeefmachines aan voor zowel mobiele als stationaire toepassingen. Sommige tuinaannemers en grondverwerkers hebben nood aan een schudzeef die ze vlot kunnen transporteren naar elke werf, andere geven de Flexievers een vaste plek op hun bedrijfssite. Met een uitgebreid gamma aan mobiele en stationaire oplossingen alsook de mogelijkheid om oplossingen op maat uit te werken is SMO bvba de ideale partner.

Meer informatie: SMO bvba

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven