Persberichten

SMO bvba uit Eeklo, de fabrikant van de compacte schudzeefmachines van het merk FleXiever breidt zijn gamma van mini schudzeven uit om pasklare oplossingen te kunnen bieden aan bedrijven actief in bodemonderzoek.

FleXiever Garden:
Dit is een budgetvriendelijke zeefmachine voor bedrijven en particulieren die maar sporadisch en op kleine schaal producten moeten afzeven. Dit is een zogenaamd kruiwagenmodel en daardoor makkelijk verplaatsbaar. Met een zeefoppervlakte van 92x61cm kan de machine manueel met een schop of met een transportband beladen worden. De Garden werkt 3 tot 4x sneller ten opzichte van manueel afzeven en is veel minder arbeidsintensief.

FleXiever Mini Screener:
De FleXiever Mini Screener is een elektrisch aangedreven 1 – deks mini-zeef die specifiek bedoeld is om te zeven op beperkte ruimtes (bvb een stadstuintje). De machine heeft een zeefoppervlakte van 1,6m² (180x90cm) en is gemakkelijk verplaatsbaar. De Mini Screener kan geladen worden met een schop, mini-graver, mini-dumper, bobcat, transportband …..

FleXiever Mini Screener Trailer:
De Mini Screener, gemonteerd op het chassis van een aanhangwagen (750 kg), is de ideale machine voor kleine zeefwerken of zeefwerken op beperkte ruimtes. Alsook kan deze heel gemakkelijk ingezet worden in the field voor bodemonderzoek.
De Mini Screener kan in 1 geheel ook van de aanhangwagen worden genomen.

Wenst u meer info of een demonstratie? Neem gerust contact op en dan helpen wij u graag verder.
+32 9 219 93 85, info@flexiever.be, www.flexiever.be

Meer informatie: SMO bvba

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven