Persberichten

FleXiever heeft dit jaar zijn aanbod van zeefmachines uitgebreid van 7 naar 14 modellen. Dit vooral met de focus mini en midi schudzeefmachines, zowel mobiel als stationair.

Eén van deze nieuwe modellen is de FleXiever Mini Screener Trailer. De FleXiever Mini Screener gemonteerd op een aanhangwagen. Met een totaal gewicht van 680kg mag de zeefmachine ongeremd rondrijden.
De Mini Screener Trailer is voorzien van een stroomgroep, opbergruimte voor extra netten, systeem om de hellingsgraad aan te passen en 2 rijplaten die voor de wielen worden geplaatst. De schudzeefmachine staat op een draaikrans gemonteerd waardoor deze 90° graden kan draaien ten opzichte van de aanhangwagen. Zodoende heeft de aanhangwagen altijd een vrije rijweg.

Dit vernuftig concept is ideaal voor bedrijven actief in de verhuurmarkt en voor hoveniers die soms op beperkte ruimtes moeten werken.

Het Belgisch publiek kon in september op de Green Expo Beurs en op Demo Groen de eerste keer kennismaken met de machine, het publiek in Nederland op de Recycling / Asbestos Beurs te Gorinchem.

Vooral na de deelname van de laatste beurs begon de (Nederlandse) bal te rollen en mogen wij 4 extra verhuurpartners verwelkomen, waarvan 3 in Nederland. De firma Tuytel uit Oud-Albas die al reeds een FleXiever Mobile in zijn verhuurgamma heeft, de firma Fahner Bestratingen en Infra uit Ede en Nortier Verhuur uit Oostburg.

De Mini Screener is door zijn compactheid en de mogelijkheid al voor heel wat toepassingen gebruikt geweest. Bodemonderzoek, ruimen van graven, zeven van kogels en zand voor schietstanden, industrie, scholen …. .
De range van zeefnetten gaat van 0,5×0,5mm tot 70x70mm en kunnen heel gemakkelijk gewisseld worden. Compost, zwarte grond, stenen, glas, plastiek, zand, houtsnippers, biomassa, insecten, steenkool, zaden … Dit zijn allemaal materialen die al met de Mini Screener zijn afgezeefd.

Check zeker www.flexiever.be voor meer informatie over onze machines en de verhuurbedrijven in uw buurt.

Meer informatie: SMO bvba

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven