Algemeen

Stiba lanceert Stiba Kwaliteits Onderdelen

Stiba Kwaliteits Onderdelen

Een jaar garantie op gebruikte onderdelen? Kan dat? Jazeker. Stiba Kwaliteits Onderdelen is van deze tijd en hoort bij een moderne manier van B2B zaken doen. Een groep van ongeveer 10 Stiba-bedrijven gaat voorop met een geen gezeur garantie van een jaar en een vergoedingsregeling voor extra gemaakte kosten.

1 Jaar garantie op gebruikte onderdelen

Demontagebedrijven die aan Stiba Kwaliteits Onderdelen deelnemen bieden 1 jaar garantie op gebruikte onderdelen aan autobedrijven. Als er onverhoopt een probleem is bij de levering van Groene onderdelen lossen zij het op. Stiba Kwaliteits Onderdelen betekent, naast garantie op het onderdeel, ook een gedeeltelijke vergoeding voor extra werkzaamheden zoals in- en uitbouwkosten. Ook biedt Stiba Kwaliteits Onderdelen de mogelijkheid een reparatie voor haar rekening te nemen. Voor details en meer informatie zie: www.groeneonderdelen.nl.

Welke onderdelen?

In principe geldt de 1 jaar garantie op alle onderdelen. Er zijn wel restricties, namelijk op delen die meer dan 14 jaar oud zijn, meer dan 150.000 km gedraaid hebben en minder dan € 200,- kosten. Voor die delen geldt de standaard Stiba-garantie, tenzij u daar met het bedrijf aantoonbaar andere afspraken over maakt.

Waarom Stiba Kwaliteits Onderdelen?

De markt vraagt om Stiba Kwaliteits Onderdelen. Milieubewust en economisch verantwoord repareren moet geen extra risico’s betekenen. Klanten willen verantwoord en onbezorgd van hun auto gebruik kunnen maken. Met Stiba Kwaliteits Onderdelen wordt het nog aantrekkelijker om met groene onderdelen te werken bij reparatie en onderhoud.

Waar vindt u bedrijven die Stiba Kwaliteits Onderdelen leveren?

Deze demontagebedrijven vindt u op www.groeneonderdelen.nl. Bedrijven die aan Stiba Kwaliteits Onderdelen deelnemen, staan hier met naam en met een directe verwijzing naar hun online voorraad of een link  naar hun website genoemd. Bedrijven die aan Stiba Kwaliteits Onderdelen deelnemen zijn allemaal lid van brancheorganisatie Stiba en voldoen minimaal aan de KZD**-certificering. Dat betekent dat zij aan alle geldende wettelijke eisen voldoen en bijhouden wat de herkomst is van hun groene onderdelen. Op deze manier borgt Stiba Kwaliteits Onderdelen dat de groene onderdelen daadwerkelijk groen, juist en eerlijk zijn en zorgeloos besteld, geleverd en gemonteerd kunnen worden.

Voor vragen kunt u terecht bij info@stiba.nl of 088-5011090

Meer informatie: Stiba

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven