Algemeen

Rigter Handelsonderneming naar de TKD

De nieuwe HPX overslaggrijper van Kinshofer

Rigter Handelsonderneming zal dit jaar op de TKD staan om meerdere merken te vertegenwoordigen. Zo staan we er o.a. met producten van Kinshofer, Demarec, Yamamoto, Darda, J&L en RF.

Van Kinshofer zal de nieuwe HPX overslaggrijper te zien zijn. De HPXdrive heeft geen traditionele cilinders meer, maar het draaikoppel wordt bij de grijpers gegenereerd via een zuiger met twee tegengesteld werkende helixvertandingen. Zij brengen de kracht over op twee assen, waaraan de schalen via een klemverbinding bevestigd zijn. Daaruit resulteren de voordelen van de HPXdrive-technologie, die leiden tot een onderhoudsvrije grijper met een langere levensduur en meer rendabiliteit.

Sinds 1 januari is Rigter dealer van Darda en Yamamoto rocksplitters. Ook hiervan zullen enkele producten aanwezig zijn. De Darda producten onderscheiden zich door een laag eigen gewicht, maar met een enorme knipkracht en bekopening. Darda heeft een breed pakket voor mini- en midigravers en slooprobots. De nieuwe betonsoorten met staalvezelbeton of composietversterkt beton met veel ijzer zijn geen probleem voor de Darda crushers.

Met de Demarec DCC30 hebben we een Europese primeur.
De nieuwste betonschaar van Demarec van 2400kg voor kranen van 20-35 ton zal voor het eerst te zien zijn bij de stand van Rigter Handelsonderneming.

Voor het spoor komen we met een nieuw type spoorlorry van J&L projects.  Wij zijn trots als Nederlandse dealer dit product te vermarkten. Het nieuwe type lorry is zo uitgevoerd dat deze toegelaten wordt op alle soorten rails in Nederland. De lorry heeft standaard al veel opties om snel en veilig te werken en te verladen, o.a. geïntegreerde hijsogen, lepelopname, centraal hijsoog in het midden, hydraulische remmen en handrem en is geschikt voor zeer zware lasten.

Daarnaast zal er voor het spoor een nieuw type stopunit van RF worden tentoongesteld. Kortom, genoeg te zien bij Rigter Handelsonderneming, kom dus naar stand 24!

Meer informatie: Rigter Handelsonderneming – Kinshofer Nederland

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven