Algemeen

Onlangs waren sponsoren en vrijwilligers van Beach Kampen bijeen om te proosten op het succes van Recycling Beach Kampen 2018 en om naar de toekomst te kijken. Ook stond Stichting Daniël den Hoed op de agenda. Deze stichting helpt kanker te overwinnen en heeft tot doel dat iedere patiënt een behandeling op maat krijgt. Een collecte tijdens de strand-kerkdienst van Beach Kampen en een percentage van de verloting heeft 458 euro opgeleverd.

Tevens werden de plannen voor 2019 besproken. Het programma blijft nog even een verrassing, maar dat het evenement weer ‘Recycling’ Beach Kampen gaat heten is een feit. Sponsor Recycling Kampen heeft toegezegd ook in 2019 het zand te verzorgen. Harry Mooiweer van Recycling motiveert: “Het strand op het Van Heutszplein ligt op de route naar mijn werk. Voorgaande jaren genoot ik intens van dat prachtige plaatje aan het stadsfront. Links het strand, rechts de boten. Een perfecte combinatie op een unieke plek.”

Het hele evenement is volgens Mooiweer een aanwinst voor de stad. “Het biedt legio mogelijkheden voor zowel jong als oud. Het is een multifunctioneel evenement en toegankelijk voor alle burgers. Naast sporttoernooien, kunnen kinderen er bijvoorbeeld zandkastelen bouwen en is er zelfs een heuse bioscoopavond. Voor iedereen is er wat te doen! Het evenement brengt mensen bij elkaar, het verbroedert zelfs.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven