Algemeen

In memoriam Wim van den Hende

Maandag 19 februari j.l. is Wim van den Hende op 69-jarige leeftijd overleden. Onder grote belangstelling vond op dinsdag 27 februari de afscheid plechtigheid plaats. Na het overlijden van zijn vrouw Anje op 22 juli 2016 heeft hij enorm geworsteld dit grote verdriet te dragen. Zijn kinderen, hun partners, zijn enige kleinkind Tessa en zijn werk waren hem alles.
Dagelijks vroeg op het werk, dagelijks vroeg naar bed. Eigenhandig heeft hij zijn bedrijf opgebouwd, grote bedrijfshallen met moderne machines en een ruim bemeten bedrijfsterrein. Ooit begonnen met een tractor en een aanhangwagen haalde hij oud papier en ijzer in de regio op. Ondanks zijn slechte conditie zat hij op zaterdagmiddag nog graag in zijn grote kraan ijzer te laden in de containers, zijn hobby! Hij is letterlijk in het harnas gestorven en laat bij zijn kinderen en hun partners en kleinkind Tessa een grote leegte achter, maar zeker ook bij de vele (zakelijke) relaties.
Wim was een man van weinig woorden en wist op zijn eigen wijze zijn doel te bereiken, hard werken en altijd klaar staan voor zijn klanten, een gerespecteerd koopman in hart en nieren, een grote man met een geweldig hart. Ieder, die hem gekend heeft zal dit stellig beamen. “Moge hij rusten in vrede!”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven