Algemeen

Kobelco SK270SRLC-5 voor Renewi (video)

De Kobelco machine voor Renewi

Renewi Nederland B.V. uit Drachten heeft, via Hans van Driel B.V. in Ommen, een Kobelco SK270SRLC-5 machine in gebruik genomen. De compactheid in combinatie met de snelheid maken dit een ideale machine voor de werkzaamheden in de hal bij Renewi.

De ca. 27 ton wegende Kobelco SK270SRLC-5, met een motorvermogen van 170 pk, is duurzamer dan ooit en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden. Terwijl Kobelco zich blijft richten op het milieu van de toekomst, zorgt het ook voor een nieuw niveau van productiviteit om de levenscycluskosten te verlagen. De sterke constructies en bewezen betrouwbaarheid zorgen ervoor dat deze machines zwaar werk aan kunnen en in lastige omstandigheden goed presteren.

Het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat deze machine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is. De Kobelco SK270SRLC-5 is door de professionals van Hans van Driel B.V. in Ommen voorzien van onder andere overdruk en centrale smering.

Over Renewi Nederland B.V.
Van Gansewinkel en Shanks hebben hun krachten gebundeld en vormen nu samen Renewi. Renewi is een toonaangevend waste-to-product bedrijf dat zich inzet voor behoud van het milieu door afval om te zetten in waardevolle grondstoffen. Bij Renewi richt men zich exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven