Algemeen
De accuschaar van Holmatro voor zware industriële toepassingen

Accu-aangedreven hydraulische scharen geschikt voor zware industriële kniptoepassingen. Een oplossing die tot op heden niet verkrijgbaar was. Gebaseerd op Holmatro’s huidige krachtige industriële mobiele scharen en de bewezen technologie van haar accu-aangedreven redgereedschappen presenteert Nederlands hydrauliekspecialist een compleet nieuwe serie accuscharen, speciaal ontwikkeld voor de recycling-, sloop-, ontmantelings- en vervangingsindustrie.

 Moeilijk bereikbare situaties
Als het gaat om hydraulisch knippen, is Holmatro wereldwijd een bekende speler. En ondanks dat Holmatro’s knipgereedschap in vrijwel alle toepassingen te gebruiken is, vereisen sommige situaties extra aandacht. Moeilijk te bereiken locaties bijvoorbeeld. Of knippen in kleine ruimtes. Speciaal voor deze situaties komt Holmatro met een nieuwe industriële accuschaar. Nog altijd ontworpen om snel en met precisie harde materialen te knippen, biedt deze schaar het perfecte alternatief wanneer de ruimte beperkt is en een pomp in de weg staat. Omdat de schaar de bediener meer flexibiliteit biedt, wordt zowel tijd als geld bespaard in vergelijking met de traditionele schaar, slang en pomp combinatie.

Ultieme bewegingsvrijheid
Holmatro’s industriële accuschaar is een uitbreiding van de huidige mobiele ICU scharenserie, alleen draadloos. Draadloos betekent simpelweg dat de draad, of in dit geval de slang, is verwijderd, waardoor je niet meer afhankelijk bent van een externe stroombron. Het is duidelijk wat de voordelen van draadloze, accu-aangedreven gereedschappen zijn. De afwezigheid van de slang geeft de gebruiker volledige bewegingsvrijheid. De gebruiker hoeft alleen maar de aan/uit-schakelaar in te drukken om aan het werk te gaan. De inline bedieningshandgreep met 360° toegang is altijd binnen handbereik. En in combinatie met de ergonomische draagbeugel wordt zelfs in de moeilijkste posities een optimaal werkcomfort geboden. De accu bevindt zich bovenop het gereedschap. Dit maakt deze altijd bereikbaar en eenvoudig te vervangen, zelfs in krappe ruimten.

Meer informatie: Holmatro Industrial Equipment

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven