Algemeen
BuyBay wint Europese subsidie

Retourverwerker BuyBay is erin geslaagd de Europese subsidie Horizon 2020 ter waarde van bijna 2 miljoen Euro in de wacht te slepen. Het Amsterdamse techbedrijf wil met deze financiële injectie haar portfolio van activiteiten op het gebied van retourverwerking en het wederverkopen van retourproducten verder uitbreiden binnen Europa.

Toekomst
De subsidie en investeringen zijn een extra bevestiging voor de gekozen richting van BuyBay: De Europese retourmarkt openbreken met als doel meer opbrengst voor de partner en minder verspilling van producten. “Uiteindelijk willen wij naar een model waarin retourproducten direct van de oude naar de nieuwe consument worden gestuurd, met alle duurzaamheidsbesparingen van dien. Maar voordat wij dit hebben gerealiseerd zijn we wel 5 jaar verder”, lacht Teun Kraaij, managing Director BuyBay.

Over BuyBay
BuyBay is een techbedrijf dat (r)etailers, fabrikanten en distributeurs helpt hun retourproducten te verwerken en te verkopen aan nieuwe consumenten. Dat doen we met, door onszelf ontwikkelde, slimme software. Deze software zorgt voor een optimale match met kopers en voor een soepele herdistributie met optimaal rendement voor alle partners. Zo geven we teruggestuurde producten een tweede leven, maken we alle betrokkenen maximaal blij en wordt de wereld een beetje duurzamer. Ofwel: een smile in return.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven