Algemeen

Gezocht in de Recycling…

De recyclingbranche is volop in beweging. Vandaar dat bedrijven geregeld nieuwe medewerkers zoeken. In dit artikel enkele vacatures.

Beelen.nl

Beelen.nl zoek een Innovatiemanager Beelen NEXT (32-40 uur, standplaats Amsterdam). Als Innovatiemanager, met als aandachtsgebied recycling, vervul je een belangrijke rol binnen de organisatie. De ontwikkelingen op circulair vlak gaan hard en jij hebt hierin binnen Beelen.nl een belangrijke voortrekkersrol. Ook bij de klanten ga je met verve de dialoog aan met bijvoorbeeld duurzaamheidsmanagers om hun doelstellingen en ambities op het gebied van duurzaamheid te vertalen naar projecten, die je vervolgens zelf gaat realiseren.

Interesse gewerkt? Bekijk dan de volledige vacature door te klikken op de volgende link: https://lnkd.in/dpVvfb2. Voor meer info: recruiter Patricia Witteveen, tel. 06-10707290.

Veolia Nederland

Voor het onderdeel Veolia Papier Recycling zoekt Veolia Nederland een Planner wegtransport. Ben jij die ervaren of startende Planner die Veolia zoekt? Solliciteer dan direct via de website: https://lnkd.in/dkUt3Et

Vragen? Tel. 06-34526912 (Vera van de Wetering) of 06-20447394 (Jeroen Ramessar).

Jansen Recycling Group

Voor de afdeling logistiek is Jansen Recycling Group op zoek een betrouwbare en accurate medewerker export. Deze nieuwe medewerker neemt de taken voor de benodigde documentatie van exportzendingen in beheer. Je werkt samen met je collega’s van de afdeling logistiek voor een dagelijks efficiënt transport van de in- en uitgaande materiaalstromen en het opvolgen van exportzendingen en betalingen.

Voor het organiseren van de transporten van zeecontainers werkt de afdeling logistiek met verschillende rederijen, agenten en transporteurs.
Ben jij accuraat, goed in het bewaken van afspraken en termijnen en kun je hier tijdig op anticiperen, ben je klantgericht en kun je het overzicht houden in de hectiek van de dag?

Stuur dan jouw cv naar Marlene.deJong@jansengroup.com. Of check de site
https://lnkd.in/eQfa9bM.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven