Algemeen
Afvalcontainer met dekselvastzetter

De succesvolle afronding van veeleisende bouwprojecten hangt in toenemende mate af van een efficiënte en goed ontworpen bouwlogistiek. Een belangrijk aspect van de bouwlogistiek is de afvallogistiek.

Bouwpuin en -afval moet op de juiste manier worden gescheiden en opgeslagen op de bouwlocatie, om vervolgens verantwoord te worden afgevoerd. Rekening houdend met de verwerkingskosten en de recyclingvoorschriften. Dit vereist stabiele, robuuste en manoeuvreerbare afvalcontainers. Onze afvalcontainers voldoen precies aan deze vereisten.

Om bestand te zijn tegen de intense eisen op een bouwplaats, is de dekselopener gemaakt van stevig staal. Het ongecompliceerde gebruik van het pedaal bespaart tijd en vergemakkelijkt de handling op de bouwplaats.

Door een heftruckopname te bevestigen aan het onderstel van de containers, kan de afvalcontainer eenvoudiger verplaatst worden over moeilijker terrein. Beschikt de heftruck over een kantelfunctie, dan kan de heftruckopname ook gebruikt worden om de afvalcontainer te ledigen.

We hechten veel waarde aan stabiliteit en levensduur in onze afvalcontainers. Daarom bevestigen we altijd versterkingsplaten op de bodem van de container als deze voorzien wordt van een heftruckopname. Dit voorkomt niet alleen dat de heftruckopname losbreekt, maar versterkt ook het hele chassis van de container.

Nieuw in ons assortiment : Dekselvastzetter

Vooral bij het legen van de container bestaat het risico dat het deksel ronddraait en beschadigd raakt. Ook sterke wind kan leiden tot ongewenste bewegingen van het deksel. Om deze situaties te voorkomen, hebben we een unieke manier ontwikkeld om het deksel te vergrendelen. Door metalen strips op de container en magneten op het deksel te bevestigen, bereiken we een stevige vergrendeling van het deksel in open toestand tegen de container.

Alle aanvullende toebehoren kunnen met elkaar worden gecombineerd, zodat u de perfecte container krijgt die voldoet aan de hoge eisen van uw afvallogistiek. Alle items op de container zijn uitwisselbaar, dus kapotte of beschadigde onderdelen kunnen eenvoudig worden vervangen.

Heeft u nog vragen of wilt u een aanbieding? Neem contact met ons op. www.engels.eu

Meer informatie: Engels Logistiek bv

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven