Ga naar hoofdinhoud

Haal meer uit je abonnement!

Voordelen voor abonnees

Al jaren geven wij actuele informatie voor de recyclingbranche. Wij bieden je inzicht in de uitdagingen van morgen. Dit doen we op een betrouwbare, praktische en persoonlijke manier. Tegenwoordig gebeurt dat niet enkel meer via ons geprinte vakblad, maar ook online. Als abonnee heb jij te allen tijde toegang tot deze extra informatie. Activeer jouw online account en maak gebruik van alle voordelen.

Recycling Benelux Live! Gratis voor abonnees

Meld je nu aan voor Recycling Magazine Live: Recht & Regel op 21 oktober om 12.30 uur. Als abonnee kijk jij dit webinar gratis. Nog geen kortingscode ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Voordelen voor jou als abonnee:

1. Toegang tot het hele online archief
Het activeren van je online account geeft toegang tot een uitgebreid online archief. Je kunt alle edities die sinds 2018 verschenen opzoeken en digitaal lezen. Op deze manier kun je altijd en overal een magazine van Recycling Magazine Benelux doornemen.

2. Standaard korting in de webshop
Als abonnee krijg je standaard korting in de webshop van Recycling Magazine Benelux . Slechts inloggen op de website is genoeg om direct jouw korting te zien in de webshop. Lees je het fysieke blad en heb je een compleet abonnement, dan ontvang je maar liefst 50% korting. Bij een digitaal abonnement ontvang je standaard 25% korting.

3. Kosteloos deelnemen aan twee webinars per jaar
Ieder jaar organiseert Recycling Magazine Benelux twee webinars waar je als abonnee gratis aan kunt deelnemen. Op deze manier blijf je middels praktijkvoorbeelden op de hoogte van de nieuwste inzichten, om jezelf klaar te stomen voor de uitdagingen van morgen.

4. Toegang tot premium artikelen
Als abonnee heb je toegang tot alle essentiële informatie die Recycling Magazine Benelux biedt. Door in te loggen met je online account, kun je op onze website alle premium artikelen lezen.

5. Lees Recycling Magazine Benelux op ieder gewenst moment
Op ieder gewenst moment heb je toegang tot onze vakinformatie. Het is aan jou of je het blad geprint of digitaal wilt lezen. Als je het blad fysiek ontvangt, heb je automatisch ook de mogelijkheid om het digitaal te lezen. Online staan extra links naar video’s of foto’s, zodat je net even wat extra’s kunt bekijken of lezen.

Activeer je online account om van deze voordelen te profiteren! Zo ontgrendel je jouw voordelen:

  • Klik op onderstaande button.
  • Vul je relatienummer in (zie het adreslabel van je fysieke exemplaar van Recycling Magazine Benelux, kijk op je factuur of bel naar 088-2266688).
  • Maak je online account aan en klik op ‘Bevestigen’.
  • Log in door op ‘Inloggen’ te klikken, rechts bovenaan op deze website.

Heb je vragen over het activeren van je online account? Neem dan contact met ons op.

Abonnee worden
Ben je nog geen abonnee, maar wil je ook graag profiteren van bovenstaande abonneevoordelen? Klik dan hier.

Recycling Magazine Benelux – nummer 7 – 2023
Bekijk Editie