Video

Sloopbedrijf koopt eerste Hitachi Premium Used graafmachine

AC Stolwerk Sloopwerken BV heeft haar eerste Hitachi Premium Used graafmachine aangeschaft voor werkzaamheden bij verschillende projecten in de buurt van Breda (Noord-Brabant). Het sloop- en recyclingbedrijf, ook gespecialiseerd in asbestverwijdering, kocht de ZX350LC-5 (video) vanwege het gunstige kostenplaatje van de machine en de uitstekende dekking die de Premium Used garantie biedt.

Stolwerk is opgericht in 1953 en heeft al vier decennia een goede werkrelatie met Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME). De firma beschikt over nog drie Hitachi graafmachines (een ZX470LCH-3 en twee ZX210W-3’s), die altijd hoogwaardige technische ondersteuning hebben gehad van de Nederlandse dealer van HCME.

Gunstige voorwaarden
Eigenaar Thierry Stolwerk – de derde generatie aan het roer van het familiebedrijf – heeft de Hitachi Premium Used ZX350LC-5 gekocht voor het laden van de mobiele breker waarmee zijn bedrijf sloopmateriaal recyclet. Stolwerk heeft het zo druk dat de veelzijdige graafmachine echter ook al is ingezet voor andere projecten sinds de levering eind 2017. Zo was de eerste klus van de ZX350LC-5 op het terrein van een voormalige fabriek uit de jaren 20 aan de Speelhuislaan in Breda.
Nadat was besloten dat de ZX350LC-5 de meest geschikte machine voor het laadvermogen van de breker was, overwoog Stolwerk de voordelen van de aanschaf van een exemplaar met 3.000 bedrijfsuren op de klok via het Hitachi Premium Used programma. “Toen mij werd verzekerd dat ik een hoogwaardige machine met goedgekeurde garantie van Hitachi kon krijgen, wilde ik vaststellen hoe dat onze bedrijfsvoering ten goede zou komen”.

Kosteneffectieve optie
“De prijs van een gebruikte machine was uiteraard voordelig en leverde een besparing van 36% in vergelijking met een nieuw model. Naast het voordeel van een lagere afschrijving had ik ook de geruststelling van vaste exploitatiekosten dankzij het onderhoudscontract. Toen ik de graafmachine voor het eerst inspecteerde, ervoer ik de kwaliteit van een volledig onderhouden machine. Ook vond ik het indrukwekkend dat HCME de machine binnen een week kon leveren, inclusief de snelkoppeling die onontbeerlijk is voor de vele hulpstukken die we bij het slopen gebruiken”.
Meer informatie: Hitachi Construction Machinery (Europe) NV, Stolwerk Sloopwerk B.V., A.C

AC Stolwerk Sloopwerken BV heeft haar eerste Hitachi Premium Used graafmachine aangeschaft voor werkzaamheden bij verschillende projecten in de buurt van Breda (Noord-Brabant). Het sloop- en recyclingbedrijf, ook gespecialiseerd in asbestverwijdering, kocht de ZX350LC-5 (video) vanwege het gunstige kostenplaatje van de machine en de uitstekende…

Geplaatst op
« »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven