Edities

Recycling Magazine Benelux – nummer 1 – 2023

In deze editie

De eerste RMB van 2023 verschijnt deze week. In deze editie onder andere:

Een interview met de broers Dirk en Koen Huiskes van het gelijknamige metaal- en elektronicarecyclingbedrijf in Waalwijk.  In september vorig jaar nam Huiskes batterijrecycler Van Peperzeel over.

Een verslag van RMBV Live!, de online talkshow van Recycling Magazine Benelux. De ‘Circulaire economie’ en ‘duurzaamheid’ zijn sexy kreten, maar de Politiek is nu aan zet om dit echt inhoud te geven. Dit benadrukten de voorzitters van de Nederlandse metaal-, papier-, textiel- en kunstoffederaties.

PreZero Groningen opende recent een nieuwe sorteerinstallatie voor bouw- en sloopafval. Deze gaat zorgen voor een betere scheiding van de materiaalstromen. Zo levert de installatie 20 procent meer recyclebaar hout op, voor toepassingen in nieuwe producten.

Een interview met Blue Plastics founder en COO Roel Fransen en CEO Stephan Damer. Met een soort wasmachine voor flexibele folies, werd het bedrijf uit 600 inzendingen gekozen als een van de vijf finalisten van de Alliance Prize in New York. Een award voor innovaties van de Alliance to end plastic waste.

Dit in nog veel meer lees je in deze editie van Recycling Magazine Benelux.

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

  • Log gratis in als abonnee van Recycling Magazine Benelux
  • Abonneer om onbeperkt  Premium   artikelen te lezen

 

Digitaal Basis

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf €3,88 per maand

Direct abonneren