Persberichten

Van Bemmel machine import uit IJsselstein heeft een nieuweTerra Select T5 trommelzeef geleverd aan Terrafin uit Grijpskerke .
Deze T5 trommelzeef wordt aangedreven door een 4 cilinder Perkins dieselmotor van 4.400 cc en 130 PK . De dieselmotor draait nog slechts 1.650 rpm en is de geluidsarmste en zuinigste in zijn klasse. De slipvrije bunker heeft een lengte is 3.650.mm en heeft een inhoud van 5 m3 .
De zeeftrommel heeft en lengte van 4500mm en een diameter van 2.000 mm en een effectieve zeefoppervlakte van 25 m2 .
Alle transportbanden van 1.000.mm breed zijn gegalvaniseerd en uit 1 geheel.
De binnenzijde van de trommel deuren werden bekleed met RVS beplating. De machine is gespoten in RAL 7000 grijs en na gespoten met een blanke lak.
Terrafin BV is een in grondzaken gespecialiseerd bedrijf waarvan het bedrijfsterrein in Grijpskerke (Zeeland) is gevestigd. Terrafin BV kan voor u ook het transport en de verwerking van alle producten verzorgen. Enkele opdrachtgevers van Terrafin BV zijn: gemeenten, waterschappen, groenbedrijven, tuincentra en aannemingsbedrijven. Maar ook voor particulieren is er de mogelijkheid om een grondsoort of grondverbeteraar af te nemen.

Terrafin BV is gestart door de vraag naar goede, gebruiksklare grond die van goede kwalitieit is en altijd in voorraad ligt. Dit is Terrafin® Standaard geworden. Enkele machines die nodig zijn om Terrafin® Standaard te kunnen produceren zetten wij ook in op locatie, om producten te ontdoen van niet gewenst materiaal en te zeven in verschillende fracties. De vraag hierna is in de loop der jaren fors toegenomen. Terrafin BV is hierin meegegroeid door aanschaf van grotere machines, welke voor vele doeleinden worden ingezet. Dit opende ook de deuren voor handel in grondverbeteraars en specifieke grondsoorten. Dit alles is in slechts enkele jaren ontstaan door klantgericht en zo duurzaam mogelijk te werken en in te springen op de vraag van de klant.

Meer informatie: Bemmel Machine Import B.V., Van

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven