Persberichten

SKAKO Flip-Flow zeef

De nieuwe “Flip-Flow” elastische zeefmachine type SN-FF met polyurethaan zeefdekken zijn ontwikkeld voor het afzeven van moeilijke productstromen. Dit kan zijn door een grote hoeveelheid vocht, laag stortgewicht of materiaal die de neiging heeft om vast te komen zitten tussen de zeefopeningen. In het bijzonder materialen die niet efficiënt kunnen worden uitgezeefd met andere technieken zoals roterende zeven, conventionele vibrerende zeefmachines, etc.
De zeefoppervlakte is gemaakt van high density polyurethaan panelen. Deze panelen zijn gemonteerd op losse modulen die variëren in grootte afhankelijk van het product dat gezeefd moet worden en de zeefdoorlaat dat nodig is.
De panelen zitten vast op zowel het hoofdframe als het subframe. De vibraties van het hoofdframe worden over het subframe versterkt en omdat de polyurethaanpanelen vast zitten aan beide frames maken ze een “slag” effect genaamd “Flip-Flow”. Dit “Flop-Flow” slag effect voorkomt dat de productstroom in de zeefopeningen blijft kleven of blijft liggen.
Het vastzetten van de polyurethaan panelen gebeurt manueel met wiggen van polyurethaan.
Dit maakt onderhoud eenvoudig omdat je snel kan vervangen en eenvoudig kan monteren.
De zeefdoorlaat bereik is van 0,8 mm tot 50 mm en de hardheid en de dikte van het polyurethaan kan worden gevarieerd.

Meer informatie: MATEC massagoed techniek

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven