Persberichten

Op Matexpo stelt FleXiever zijn nieuwste schudzeefmachine op containerslede voor. Met FleXiever trachten we altijd een goede combinatie te vinden tussen compactheid, mobiliteit, budget en het snel kunnen inzetten van de machine.
Onder mobiliteit verstaan we, gehomologeerd zijn om te rijden op de openbare weg ofwel binnen de afmetingen van “normaal” transport.

De FleXiever SKID 2 fracties kenmerkt zich doordat de zeefbox hydraulisch naar omhoog kan gezet worden. Het belangrijkste voordeel is dat de machine hierdoor onder een hoogte van 4m blijft tijdens het transport maar dat er tevens ook een hoger (groter) stortvlak gecreëerd wordt tijdens het afzeven. De machine is voorzien van 1 transportband voor de afvoer van de afgezeefde grond.
De transportband stort af op 230cm en de grove fractie op 160cm.

De FleXiever SKID kan ook in combinatie met een stortbunker worden ingezet wat voor een ongeziene capaciteit zal zorgen voor deze compacte krachtpatser. Een ideale machine om af te zeven op de werf of de verhuurmarkt.

Mocht u interesse hebben in een demo van deze machine? Na Matexpo zal deze ook een onderdeel uitmaken van ons al uitgebreid demo park.

Meer informatie: SMO bvba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven