Persberichten

World of Walas en BlueWorxx organiseren begin volgend jaar een vijf daagse private handelsmissie naar Vancouver, Canada. De handelsmissie is bedoeld voor innovatieve bedrijven die geïnteresseerd zijn in de Noord-Amerikaanse markt. “Europa loopt circa vijf jaar voor op de innovatieve ontwikkelingen in Noord-Amerika”, vertelt Chief Innovation and Sustainability Officer Dirk van der Ven. “We zien dat met name in de bouwindustrie. Er is echt nog een wereld te winnen.”

Bedrijven die deelnemen aan deze innovatiemissie, moeten wel helemaal klaar zijn voor de Noord-Amerikaanse markt, benadrukt Dirk. “We hebben een intensief programma samengesteld rondom het thema ‘duurzame stedelijke ontwikkeling en innovaties’ en we zijn volop in de weer om voldoende participanten mee te krijgen.”

De handelsmissie naar Vancouver is inclusief deelname aan het Europees innovatiepaviljoen op Buildex 2019. “Walas en BlueWorxx staan al sinds 2017 op de grootste beurs van West-Canada voor de sectoren Bouw, Renovatie, Architectuur, Interieurontwerp en vastgoedbeheer. De afgelopen jaren was er zeer veel belangstelling voor ons Europese innovatiepaviljoen en Buildex wil dat met Walas uitbouwen tot een publiekstrekker.”

Bedrijven die deelnemen aan de handelsmissie krijgen twee dagen lang de gelegenheid hun producten te presenteren op Buildex 2019. Behalve deelname aan Buildex, bezoeken de Europese bedrijven diverse lokale partijen in Vancouver en hebben ze een ontmoeting met de stad Vancouver. “De ‘Economic Board’ van Vancouver is gericht op de economische ontwikkeling van Vancouver. Onderdeel daarvan is het promoten en ondersteunen van internationale handel.”

Walas en BlueWorxx willen zo’n 15 Europese Innovatie bedrijven meenemen op deze handelsmissie. “Doelstellingen zijn onder meer: kennis delen over BC-markten, het leggen van contacten met potentiele klanten en partners, uitwisseling van ideeën over kansen voor lokale markten, en het delen van ervaringen met de zakelijke markt in British Columbia.”

De handelsmissie vindt plaats van 11 t/m 15 februari 2019. Voor meer informatie kan men contact opnemen met Dirk van der Ven, tel. tel. 06 546 81 388 of een kijkje nemen op de website: www.walastrademission.com.

Meer informatie: Global Green Connections

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven