Persberichten

Demarec staat voor constante innovatie en ontwikkeling. Daarom heeft deze fabrikant van materieel voor de sloop- en recyclingindustrie, naast de algemene website, een speciale website met daarop alle nieuwe producten gelanceerd.

De afgelopen periode heeft Demarec diverse nieuwe producten geïntroduceerd. Zo zijn er de nieuwe generatie DXS schrootscharen, voorzien van de gepatenteerde DemaPower 2.0 cilindertechniek, hydraulische sloophamers, freeswielen, betonfrezen, breekbakken en zeefbakken. Deze nieuwe producten staan allen op aantrekkelijke manier gepresenteerd op de nieuwe website.

De website laat de bezoeker op een vernieuwende manier kennis maken met de nieuwe productlijnen van Demarec. Één van de nieuwe functionaliteiten is het bekijken van producten in 360 graden. Op deze manier kan de bezoeker van top tot teen ervaren hoe de Demarec tools er in het echt uit zien. Bovendien is het ook mogelijk voor bezoekers om reviews achter te laten.

Wanneer een bezoeker interesse heeft in één van de desbetreffende producten, kan direct een offerte worden aangevraagd. Er wordt de geïnteresseerde gevraagd om een aantal belangrijke gegevens achter te laten en op deze manier te worden voorzien van een offerte op maat. De bezoeker legt als het ware een zelfde klantenreis af als wanneer men bijvoorbeeld een artikel zou bestellen bij een webshop.

Zie: www.demarecproducts.com

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven