Persberichten

Onlangs heeft Van der Spek Vianen een nieuwe Fuchs MHL340F geleverd bij Cubri Recycling in Schoonebeek. Om snel en efficiënt te kunnen werken, is er gekozen om de machine te laten uitvoeren met een giek configuratie die een bereik heeft van 13,7 meter. Met de grijper erbij komt het bereik zelfs op 15.2 meter.

Net als de andere Fuchs machines is uiteraard ook deze MHL340F voorzien van een zuinige Deutz motor. In de 340F is een Deutz TCD 6/1 6-cilinder motor gemonteerd met 129kW, die is gekoppeld aan de Linde hydraulische pompen.

Voor het dagelijks- en uit te voeren onderhoud aan de machine is, als bij iedere Fuchs, een ruim bemeten loopbordes bij de motor aanwezig, dat via een uitklapbare trap toegankelijk is. Op deze plek kan, naast het veilig uitvoeren van deze onderhoudswerkzaamheden, ook de diesel- en Adblue tank gevuld worden zonder op de machine te hoeven klimmen. Veiligheid staat in ieder Fuchs ontwerp voorop.

De standard compleet gescheiden en separaat opgestelde koelers dragen er zorg voor dat de machine optimale koeling krijgt. Door deze opstelling zijn de koelers als gewenst in stoffige omstandigheden zeer goed te reinigen. Door de optimale koeling wordt er tijdens het draaien met de machine zeer weinig gebruik gemaakt van de koelvans, waardoor naast een zeer laag geluidniveau ook het brandstofverbruik uiterst laag is.

Door de hydraulisch verstelbare cabine, met een zichthoogte van 5.300 mm, is er uitstekend zicht op de uit te voeren werkzaamheden. De Fuchs is uiteraard ook geleverd met de nieuwe Fox-cabine. Het slanke, nieuwe cabineontwerp bevat meer glas om de zichtbaarheid naar buiten te vergroten, het vernieuwde interieur zorgt voor meer ruimte en comfort voor de machinist. Door de ruime schuifdeur is in- en uitstappen vergemakkelijkt.

Standaard is de Fuchs MHL340F voorzien van een camera op het contragewicht en de rechter zijkant, zodat er geen onveilige situaties kunnen ontstaan doordat de machinist altijd kan zien wat achter- en naast hem gebeurd. Gemonteerde Power-LED verlichting zorgt ervoor dat de machine ook in de vroege en late uren optimale verlichting geeft op de uit te voeren werkzaamheden.

Meer informatie: Van der Spek Vianen B.V.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven