Persberichten

Onlangs heeft Bronneberg een nieuwe Super-III metalenpers geïnstalleerd bij één van Duitslands toonaangevendste Kopersmelterijen.

Omdat de vorige Bronneberg dekselpers reeds 20 jaar in bedrijf was diende de nieuwe pers ook een product van Bronneberg te zijn. De opdracht was daarom duidelijk: Ontwikkel op basis van het absoluut bewezen concept een nieuwe zwaar geconstrueerde dekselpers in overeenstemming met de nieuwste technologieën in engineerings-, productie- en veiligheidsnormen.
De nieuwe Bronneberg Super-III pers is uitgevoerd met een HIAB laadkraan inclusief meerschalengrijper en rotator. Rondom de persbak is een tafel gemonteerd waarop “oversized” materiaal valt wat door de knipfunctie van de deksel wordt afgeknipt. Verder zijn er rondom de machine infrarood sensoren gemonteerd welke ervoor zorgen dat de perscyclus wordt afgebroken zodra de signalen verstoord worden. “Safety First”
De Bronneberg dekselpersen kunnen terugkijken op een succesvolle geschiedenis. Na 50 jaar bewijst de Bronneberg Dekselpers nog steeds een tijdloze machine te zijn.

Sedert 1496 spraakmakende producten voor de recycling van metalen.

Meer informatie: Bronneberg B.V.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven