Persberichten

Vanaf de vestiging in Vianen heeft Van der Spek een nieuwe elektrische Fuchs overslagmachine geleverd aan Helmond Metalen uit Culemborg.

De nieuwe elektrische Fuchs MHL860F gaat na vele tevreden draaiuren een diesel aangedreven Fuchs M vervangen. Tientallen jaren goede ervaringen met Fuchs overslagmachine en de goede service en support van Van der Spek heeft Helmond Metalen doen beslissen om wederom te investeren in een Fuchs overslagmachine.

De nieuwe 50 ton wegende Fuchs MHL860F zal bij Helmond Metalen ingezet gaan worden voor het op- en overslaan van te recyclen producten, het laden en lossen van containers en vrachtwagens en het beladen van de schaar op hun locatie in Culemborg. Om ondanks de elektrische aansluiting toch de machine eenvoudig op locatie te kunnen verplaatsen is hij optioneel voorzien van een kabeltrommel met 20 meter kabel. De kabeltrommel is aangedreven zodat deze automatische af- en oprolt bij het rijden van de machine en er nooit te veel trekspanning op de kabel kan komen bij het rijden.

Meer informatie: Van der Spek Vianen B.V.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven