Persberichten

Wie kent ze niet? De LaBounty schrootscharen welke begin jaren tachtig van de vorige eeuw een kleine revolutie in de wereldwijde recyclingbranche veroorzaakte.
Daarom zijn wij trots dat we sinds 1 mei 2014 de exclusieve vertegenwoordiging van de LaBounty schrootscharen voor de Benelux-markt op ons hebben genomen.
De hydraulische schrootscharen van LaBounty zijn gebaseerd op een absoluut betrouwbaar en bewezen concept en worden daarom wereldwijd ingezet in uiteenlopende werkomgevingen, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

De LaBounty schrootscharen kenmerken zich door de robuuste bouwwijze en de uitgekiende gewichts- krachtsverhouding. Deze schrootscharen realiseren zonder twijfel de hoogste knipkrachten in de markt. Deze prestatie in combinatie met de korte cyclustijden garanderen een hoge productiecapaciteit.

De robuuste constructie van hoogwaardig staal in combinatie met de doordachte hydraulische componenten maakt deze schrootschaar een waardevol uitrustingsstuk voor uw machine.
De hoogwaardige LaBounty schrootscharen zijn leverbaar in verschillende gewichtsklassen en uitvoeringen.
Bronneberg verzorgt tevens de reparatie, revisie, onderhoud en de levering van reserveonderdelen voor uw huidige LaBounty Schrootschaar.

Overtuig uzelf bij Bronneberg in Helmond. Sedert 1946 spraakmakende producten voor de recycling van metalen.

Meer informatie: Bronneberg B.V.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven