Persberichten

Een buitenlandse klant uit de recyclingbranche heeft extreem veel last van stof wanneer zij afvalstoffen verwerken. Vooral medewerkers ervaren overlast omdat de afvalstoffen binnen worden verwerkt. De stofoverlast leidt tot een verhoogd ziekteverzuim; medewerkers kampen door de stofoverlast met verschillende gezondheidsklachten. Bovendien is de slijtage van bedrijfsequipment enorm.
Instral BV maakte een plan van aanpak om al deze problemen op te lossen. Nils Janbroers, Managing Director van Instral BV licht toe: “We plaatsten op een aantal cruciale plekken in het productieproces een behandelunit”. Elke unit doseert nauwkeurig het speciale C-Force® product, dat stofoverlast tegen gaat. Dit C-Force® product zorgt ervoor dat stofdeeltjes gebonden worden met elkaar, waardoor ze niet meer door de ruimte gaan zweven.
Sinds de start van de behandeling is de stofoverlast in de productieruimtes aanzienlijk verminderd, is het werkklimaat sterk verbeterd en slijt de equipment veel minder snel.
Voor meer informatie over dit C-Force® product en andere toepassingen van Instral BV, zie www.instral.nl, Email: contact@instral.com, Tel: +31 – (0)320 – 415591

Meer informatie: INSTRAL BV

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven