Persberichten

Artec Testnology in ’s-Hertogenbosch is door Delmhorst Instrument uit Amerika gekozen als distributeur voor haar vochtmeters in Europa.

Delmhorst heeft een zeer ruim aanbod in professionele vochtmeters en elektroden. Hiermee biedt Artec klantgericht oplossingen voor metingen in diverse materialen. Verpakt in een solide en ergonomisch design, onderscheiden de Delmhorst vochtmeters zich door consistente en zeer nauwkeurige metingen.

Artec, specialist in o.a. vochtmeting, biedt met de Delmhorst vochtmeter P-2000 een portable en snelle oplossing voor het meten van restvocht in alle soorten papier en papierproducten, ongeacht vorm of toepassing. Met de toevoeging van een specifieke ijklijn voor balen geperst afvalpapier, verstrekt de P-2000 vochtmeter, in combinatie met een coaxiale pen-elektrode, cruciale informatie over het vochtpercentage in de baal.

De aantrekkelijk geprijsde P-2000 is uitgerust met 2 vaste pinelektroden voor directe contactmetingen in papier. Daarnaast heeft de vochtmeter een standaard aansluitbus waarop vele elektroden passen. Voor metingen in geperste balen adviseert Artec de losse pen-elektrode nr. 830, die via een kabel inclusief handvat aan de vochtmeter geschroefd kan worden waardoor frictie op de vochtmeter wordt voorkomen.

Door te kiezen voor deze combinatie kan op snelle wijze op verschillende dieptes in de geperste balen worden gemeten. De P-2000 heeft een opslagcapaciteit van 100 metingen. Behalve het aantal vochtmetingen, kan ook het gemiddelde en de hoogst gemeten waarde worden weergegeven. Bij overschrijding van het maximaal toegestane vochtgehalte gaat een instelbaar audio alarm af.

De Delmhorst vochtmeter is een ideaal instrument binnen de recyclingbranche en kan door Artec Testnology uit voorraad worden geleverd zowel in Nederland als in geheel Europa.

Meer informatie: Artec Testnology Test- en Meetapparatuur

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven