Persberichten

PERSBERICHT
De afgelopen jaren zijn Dehaco en Demto steeds succesvoller gaan opereren in de Europese markten. Door de grote vraag vanuit de markt zijn beide bedrijven meer en meer naar elkaar toe gegroeid en bleken de krachten gebundeld te kunnen worden. Deze krachtenbundeling heeft geresulteerd in het samengaan van de twee bedrijven. Dehaco en Demto zijn inmiddels overgenomen door Dehaco Groep B.V., maar blijven als zelfstandige bedrijven opereren.

Door de overname zijn er zes nieuwe aandeelhouders aan het roer gekomen. Gezamenlijk bepalen zij de koers van de organisatie. De nieuwe aandeelhouders zijn als management reeds lang werkzaam bij Dehaco of Demto, hetgeen voor oud-eigenaar Frank Berbée een logische keus was om zijn bedrijven aan hen te verkopen. Ook blijft het karakter van het familiebedrijf hiermee behouden, beide zonen van Frank vormen immers een onderdeel van de nieuwe aandeelhouders. Frank blijft verbonden aan de organisatie, als ambassadeur gaat hij zich met name richten op de expansie in Europa.

Algemeen directeur Jeroen Korporaal legt uit: “De afgelopen jaren hebben wij gebouwd aan het hedendaagse fundament. De synergie tussen Demto en Dehaco zal zorgdragen voor een enorme impuls in ontwikkeling, productie, innovatie maar ook omzet- en resultaatgroei.” Hij gaat verder: “Met een krachtige marketingformule en het sterk herkenbare imago zullen wij de bestaande én nieuwe markten verder uitbouwen. Dehaco voldoet aan de one-stop-shopping-verwachting van haar klantenkring in de Benelux, met name asbestsaneerders en slopers. Wij verkopen, verhuren, keuren, repareren en onderhouden alle benodigde materialen in de branche.”

1 reactie op “Dehaco en Demto gaan samen verder in de Dehaco Groep

  1. Coco Meeldijk schreef:

    Van harte gefeliciteerd met deze stap en veel succes toegewenst voor de toekomst voor de nieuwe aandeelhouders. Een uitstekende stap! Trots dat ik samen met Frank aan de basis heb mogen staan van de mooie en sterke huisstijl en de uitvoering naar een eenduidige uitstraling. Frank tot snel!

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven