Persberichten

Sinds Augustus 2013 heeft Bronneberg de exclusieve vertegenwoordiging van de Acculoader Containerbeladingssystemen voor de Benelux- en Duitse markt op zich genomen.

Acculoader is het innovatieve horizontale containerbeladingssysteem speciaal ontwikkeld voor een snelle, veilige en accurate belading van al uw ferro en non-ferro metalen.

De Acculoader biedt de volgende oplossing:
► Eén universeel systeem voor zowel 20 als 40 ft containers
► Kortere beladingstijden per container, “Tijd is geld”
► Besparing van personeelsinzet tijdens de belading, zonder afbreuk te doen aan de veiligheid
► Niet afhankelijk van speciale containerkiepchassis
► Geen containerbeschadiging tijdens de belading

De Acculoader is geschikt voor alle typen containerchassis en opleggers. Tijdens het beladen van een container blijft deze horizontaal op de oplegger staan, wat de eerste grote tijdwinst oplevert. Standaard is de Acculoader uitgerust met een digitaal weegsysteem. Het gewicht is zowel op een digitaal scherm als op de afstandsbediening af te lezen.

Nadat de Acculoader met het gewenste gewicht beladen is wordt de lege container tegen de Acculoader geplaatst, waarna deze wordt vastgekoppeld. De complete Acculoader wordt vervolgens in de lege container geschoven, dit zonder belasting van de container.
Het terugtrekken van de Acculoader, in combinatie met het aandrukken van het materiaal middels een hydraulisch drukblok, zorgt ervoor dat de container efficiënt, snel en veilig beladen wordt.

De Acculoader is het enige horizontale containerbeladingssysteem waarbij meerdere verdichtingen mogelijk zijn, dit indien er bij volumineuze materialen tijdens de eerste slag niet het gewenste containergewicht is gerealiseerd. In tegenstelling tot verticale containerbeladingen, kunnen er door inzet van de Acculoader laadtijden onder de 20 minuten gerealiseerd worden.

Overtuig uzelf bij Bronneberg in Helmond.
Sedert 1946 spraakmakende producten voor de recycling van metalen.

Meer informatie: Bronneberg B.V.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven