Nieuws

De wereldwijde lancering van de nieuwe generatie 1500 – 2000 kg drie- (VT) en vierwiel (VF) heftrucks is een ongekende stap voorwaarts op het gebied van ontwerp en prestaties van elektrische vorkheftrucks.

De nieuwe Yale’s bieden een groot aantal voordelen, waaronder de kleinste draaicirkel met de beste combinatie van hef- en rijsnelheden voor hoge productiviteit en het meest efficiënte energieverbruik wat resulteert in lage bedrijfskosten.

De nieuwe 48-volt trucks, geschikt voor zowel kleine als hele grote chauffeurs, hebben een zeer comfortabele stoel, met als optie een volledig geïntegreerde armsteun met minihendels, rijrichtingschakelaar en een claxon en biedt de juiste zitpositie.
Een dashboard op ooghoogte en als optie een traploos regelbare stuurkolom die na het opklappen automatisch terugkomt in de laatst ingestelde stand alsmede aan de achterzijde een geïntegreerde handgreep met claxonknop. Ook is er optioneel een 12 graden draaibare stoel verkrijgbaar.

Bestuurders kunnen zelf hun energieverbruik instellen door te kiezen voor energie- besparend of een hogere productiviteit stand.

De kleine, middelgrote en lange wielbasis biedt ruimte aan een breed assortiment batterijen tot aan 900 Ah.
Optioneel is zijwaarts wisselen van een batterij mogelijk.
De nieuwe stuuras van het vierwiel model staat de truck toe om in ruimtes en doorgangen van een driewieler te werken met behoud van de kenmerken van een vierwieler, zowel binnen als buiten.