Nieuws

W&H focust voor verdichtingsmaterieel op Ammann

Wynmalen & Hausmann Groep houdt zich bezig met de import van hoogwaardig materieel op het gebied van grondverzet en wegenbouw. Bekend zijn de importeurschappen van ondermeer Liebherr en Ammann-Yanmar en Ammann.

Per 1 juli is de verkoop van nieuwe asfaltafwerkmachines beëindigd. De verkoop van verdichtingsmaterieel wordt nu geheel op het Ammann programma geconcentreerd. Ammann heeft bewezen over een voor de West Europese markt uitermate geschikte range verdichtingmachines te beschikken. W&H en haar vestiging ARB te Nijehaske zullen nadrukkelijk klanten blijven ondersteunen voor wat betreft service, onderhoud, verhuur en onderdelenvoorziening voor alle wegenbouwmachines. Nu nog meer merkonafhankelijk. Tengevolge van gerealiseerde en verder te verwachten groei, wordt voor ARB thans nieuwbouw te Heerenveen opgestart.
Kwaliteit en bedrijfszekerheid staan bij de Wynmalen en Hausmann groep hoog in het vaandel. Doordacht, innovatief en altijd gericht op het resultaat van de klant, met passie voor mens en machine.

Het hoofdkantoor van Wynmalen & Hausmann, is gevestigd te Heteren. Daarnaast zijn er vestigingen in Hengevelde (Pelle Service), Hoogerheide (Bouwmachines Hoogerheide), Maasbracht, (Nemaasko), Purmerend (W&H) en Nijehaske (ARB).

De Wynmalen & Hausmann groep maakt deel uit van Citadel Industries B.V. De Trade divisie heeft de focus op de Import en Distributie van machines. Bekende merken in Nederland zijn John Deere, Liebherr, Ammann-Yanmar, Yale en Ammann.