Nieuws

Van Peperzeel bekent kleur

Met de verhuizing van Ermelo naar Lelystad is de huisstijl van inzamelaar Van Peperzeel volledig op de schop gegaan en heeft men gekozen voor een frisse en moderne uitstraling. Een nieuw logo met een opvallende oranje kleur.

Uiteraard moet een nieuw logo ook naar de buitenwacht worden gecommuniceerd. Voor de accupallet box is er daarom een nieuwe knaloranje sticker ontworpen om de herkenbaarheid in de markt van de accu inzameling te waarborgen. Van Peperzeel doet natuurlijk veel meer dan alleen maar accu’s inzamelen. Non-ferro metalen en batterijen zijn een belangrijk onderdeel van de bedrijfsactiviteiten.

Om zich beter te presenteren & te profileren in deze professionele markt zijn er nog twee stickers ontworpen. Elk met een eigen kleur en daarmee een eigen positie. Hemelsblauw voor de non-ferro metalen en signaalgroen voor batterij-recycling. Eigentijdse en herkenbare kleuren die een krachtige uitstraling hebben en waarmee de activiteiten van Van Peperzeel beter onder de aandacht gebracht worden en men zich duidelijk kenbaar maakt in de markt.

Van Peperzeel is expert op haar drie hoofdactiviteiten, accu inzameling, non-ferro metalen en batterij-recycling. Door een duidelijk onderscheid te maken in kleur, is opnieuw een stap gezet in verdere professionalisering van het bedrijf en ziet men de toekomst vol vertrouwen tegemoet. Tenslotte is het motto van Van Peperzeel dat accu’s, batterijen, non-ferro metalen en andere residuen bij hen in vertrouwde handen zijn!