Nieuws

De Gehl SL7810 mag zich de grootste schranklader ter wereld noemen,hij wordt met zijn eigen gewicht van bijna 5 ton ook wel “ the Muscle Machine” genoemd. Deze krachtpatser laat zich inzetten als volwaardig alternatief op plaatsen waar anders loaders of graafmachines gebruikt worden.

Om deze uitspraken te kunnen waarmaken is de Gehl SL7810 ook veel mans.
Hij heeft een uitbreekkracht van 2.899 kg, een werkcapaciteit van 1.805 kg en een fenomenale kiplast van 3.610 kg. Daarom wordt de Gehl 7810 ingezet op die plaatsen waar deze machine vooral tot z`n recht komt: de zware industrie, de havensector en de grotere landbouwbedrijven.

De door Van der Spek geleverde Gehl SL 7810 aan EECV (Ertsoverslagbedrijf Europoort) is uitgerust de optionele 2-speed drive. Door deze 2de versnelling haalt deze machine topsnelheden van 20 km/h, wat een bijkomende troef is voor de efficiëntie. Een andere unieke optie is het Gehl Hydraglide(TM) systeem. Dit systeem zorgt voor een demping tussen de laadarm en de machine, wat in een veel stabieler en dus comfortabeler rijgedrag resulteert.

De Gehl SL7810 zal bij EECV worden ingezet bij de vele voorkomende schoonmaak werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het schoonmaken van scheepsruimen en kades.