In de schijnwerper

Tweede editie Nationaal Recycling Congres

Regiekamer van het volledig digitale Nationaal Recycling Congres 2020.

Na het succes van de eerste editie van het Nationaal Recycling Congres, dat in 2020 volledig in digitale vorm plaatsvond, zijn de voorbereidingen voor de tweede editie in volle gang. Deze wordt gehouden op donderdag 17 maart 2022. In ‘hybride’ vorm. Een congres met fysieke deelnemers, maar tegelijkertijd ook digitaal bij te wonen via een live stream.

Met het eerste Circulaire Materialenplan in aantocht, als opvolger van milieubeleidsplan LAP3, zijn er voldoende relevante thema’s waar de organisatoren van het Nationaal Recycling Congres een duidelijke visie op hebben.
Daarnaast leent dit evenement zich uitstekend voor de koplopers in de recyclingketen om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hoogwaardige recycling te laten zien.

Het Nationaal Recycling Congres wordt georganiseerd door het Nationaal Recycling Forum (NRF). Dit platform wordt gevormd door de vier recyclingorganisaties FNOI, MRF, NRK Recycling en VHT. Via de website van het Nationaal Recyling Congres, nieuwsbrieven, maar ook via de website van Lejeune Association Management en de diverse social-mediakanalen, wordt iedereen op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.