Nieuws

Door de vele vragen uit de markt heeft Stansz de Mikropers ontwikkeld voor het briketteren van kleine hoeveelheden spanen. De voordelen van het briketteren worden steeds meer erkend. Met deze kleine Mikropers is het financieel haalbaar geworden om ook geringere hoeveelheden te briketteren.

Naast kleine maakt Stansz ook complete automatische spanenbehandelingssystemen, zoals het transporteren van spanen naar een centrale behandelingsplaats via vacuüm- of pomptechniek, versnipperaars voor het verkleinen van de spanen, centrifuges voor het drogen van natte spanen, het samenpersen van spanen in pucks, enz. De verschillende systemen kunnen worden opgesteld als solo unit of geïntegreerd in het totale productieproces.

Met deze systemen zijn vele voordelen te behalen zoals besparing op de productiekosten, besparing op de transport- en logistieke kosten, flexibiliteit in machineopstelling, lagere bouwkundige kosten, een schone werkomgeving, etc.

Tijdens de Techni-Show zullen wij de Mikropers tonen aan de markt, tezamen met ons uitgebreide programma aan versnipperaars!!!

U vindt onze stand tijdens de Techni-Show in HAL 08, standnummer B001.