Nieuws

Ter uitbreiding van het al reeds brede dienstenpakket dat Van der Wielen infra reeds bied is gekozen voor het in eigen beheer gaan uitvoeren van breek- en zeef werkzaamheden.
Er is bij Marijs Recyclingtechniek uit Marienberg geïnvesteerd in een Pegson rupsmobiele puinbreker en een Powerscreen Warrior 1400 rupsmobiele zeefinstallatie.
Van der Wielen infra dat sinds enkele jaren onderdeel is van W. Heel Transport uit Rosmalen voert naast aannemingswerk,het leggen van bestrating ook vele sloopwerkzaamheden uit.

Juist de vraag van de afdeling aanneming en bestrating naar gebroken materialen voor de verwerking in hun uit te voeren werken en het aanbod van ongebroken materiaal van de afdeling sloopwerk heeft sterk meegespeeld in de investering in een Pegson rupsmobiele puinbreker en een Powerscreen rupsmobiele zeefmachine.
Door de aanschaf van de puinbreker kan Van der Wielen infra nu zelf bepalen waar en wanneer er gebroken wordt afhankelijk van de uit te voeren werken en het aanbod van ongebroken puin uit de sloopwerken.

De Pegson rupsmobiele puinbreker heeft een eigen gewicht van ca. 28 ton en is daardoor zeer gemakkelijk te transporteren door de eigen dieplader van Van der Wielen infra tussen de verschillende werken.

Op zeer korte termijn wordt ook de Powerscreen Warrior 1400 rupsmobiele zeefmachine in bedrijfskleur afgeleverd,uiteraard zullen wij u dan ook op de hoogte stellen van deze levering.