Nieuws

Nieuwe website Servo Berkel Prior

Servo Berkel Prior is een toonaangevende speler op het gebied van standaard weegapparatuur en grootschalige industriële weeginstallaties. Einde 2005 is Servo Berkel Prior ontstaan door een fusie tussen Servo Balans International en Berkel Prior. Dankzij deze fusie werden jarenlange ervaring in standaard weegapparatuur én industriële maatoplossingen succesvol gebundeld. Servo Berkel Prior heeft zodoende een sterke positie verworven in de markt van professionele weegapparatuur.

Op de vernieuwde website van Servo Berkel Prior vindt u een uitgebreide webshop met tal van weegplateaus`, balansen en weegindicatoren. Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd! Tevens vindt u informatie over onze oplossingen op maat die wij aan tal van industrieën leveren

Kwaliteit is een absolute vereiste bij Servo Berkel Prior. Wij werken daarom volgens vaste procedures en met eigen NKO-gecertificeerde gewichten. Servo Berkel Prior heeft een kwaliteitssysteem gebaseerd op ISO 9001-2000i en hanteert daarbij kwaliteitssystemen zoals ISO en HACCP. Servo Berkel Prior B.V. is door het Ministerie van Economische Zaken aangewezen al `Erkend keurder` om alle benodigde werkzaamheden ten behoeve van ijking en kalibratie bij weegapparatuur te verrichten. Dit geldt zowel voor niet-automatische weegwerktuigen als de meest voorkomende automatische weegwerktuigen.