In de schijnwerper

Nieuwe gezichten bij Recycling Magazine Benelux

Martijn Reintjes, nieuwe hoofdredacteur van Recycling Magazine Benelux

Recycling Magazine Benelux/Recyclingmagazine.nl heeft een nieuw redactieteam. Martijn Reintjes vervult sinds 1 januari de functie van hoofdredacteur, Margriet Nijenhuis is aan de slag gegaan als (online) redacteur.

Martijn Reintjes is sinds 2015 hoofdredacteur van het Engelstalige Recycling International, net als Recycling Magazine Benelux een uitgave van Eisma Media Groep. Nu komt daar de functie van hoofdredacteur RMB bij. “Met Recycling International kijk ik letterlijk naar de wereld van recycling, met Recycling Magazine Benelux zoom ik in op de sector in Nederland en België. Twee landen met een voortrekkersrol als het gaat om kennis en innovatie. Maar ook landen met toonaangevende recyclingbedrijven die heel veel materialen exporteren. De link met de rest van de wereld is dus zo gemaakt en juist dat maakt deze industrie zo boeiend.”  

Nieuw in de recyclingscene is Margriet Nijenhuis. Zij was eerder onder meer werkzaam als redacteur bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde en de agrarische bladen Boerderij en Trekker Magazine. “Inhoudelijk andere sectoren, maar ook sectoren waar mensen werken met enorme passie voor hun vak. Over die passie voor recycling hoop ik veel mooie verhalen te kunnen maken, zowel voor het magazine als online, op onze website en in de nieuwsbrieven.”  

Heb je tips of vragen voor de redactie? Stuur je mails naar redactiermb@eisma.nl.