Nieuws

Nieuw jasje voor de MaTech S1 SORTER

Tientallen zijn er al verkocht en geleverd in de Benelux sinds de marktintroductie van de MaTech S1 SORTER XRF metaalanalyse-instrumenten, eind vorig jaar. Op basis van eigen ervaringen en feed-back van bestaande klanten en gebruikers werden enige aanpassingen doorgevoerd om het instrument nóg beter te maken. Het meest in het oog springend is natuurlijk de kleur. Gekozen werd voor dezelfde kleurstelling als de MaTech-MiniSort, het vonkemmissie instrument van het Mierlose bedrijf MaTech BV.

Ook de S1 SORTER wordt vanaf nu in oranje geleverd wat zorgt voor een homogeniteit in het programma. Daarnaast is de bovenzijde van het instrument aangepakt en opnieuw ontworpen. De PDA wordt nu beschermd door een robuste beschermhoes, stootvast en stof- en waterdicht. `Onderhuids` is ook het een en ander aangepast en vebeterd.
Standaard zijn alle verschillende talen op ieder instrument geladen, een sorteerprogramma is een standaard feature en de meettijd is teruggebracht naar minder dan 1 seconde per meting!

Sneller, efficiënter en mooier schroot en metalen sorteren, wat wil men nog meer?