Nieuws

Nieuw: de Kliko Compact

Kent u het dilemma? Uw bedrijf staat vol klanten. Uw medewerkers doen hun uiterste best om de klant zo snel mogelijk te helpen. De drukte betekent natuurlijk ook veel afvalproductie, de afvalbakken zijn in een mum van tijd gevuld. Maar dan? Wie gaat de afvalbakken leegmaken? Dat betekent de keuze extra wachttijd voor de klant of veel vuil naast de afvalbak in plaats van erin. Waar kiest u voor?

Deze keuze hoeft u niet meer te maken. Kliko Compact is het antwoord op dit probleem van volumineus afval. Kliko Compact maakt door middel van een schroefverdichting systeem het afval compact. Hierdoor wordt het volume van uw afval tot 90% gereduceerd.

Uw afval kan veel vocht bevatten, Kliko Compact is daar niet bang voor. Het vocht uit het afval wordt apart opgevangen in een reservoir waardoor het gewicht van uw afval gereduceerd wordt. Hiermee dalen ook direct de kosten die u maakt voor het afvoeren en verwerken van uw afval.

Kliko Compact is voorzien van een automatisch reinigingssysteem. Op deze wijze blijft hij altijd schoon en fris.

Kliko Compact is voorzien van wielen en kan op deze wijze eenvoudig geplaatst en verreden worden. Stekker in het stopcontact en hij doet het werk!

Kliko Compact is er in drie varianten:

1. voor afval van bijvoorbeeld dienbladen
2. voor PET flessen
3. voor huisvuilzakken

Voor meer info bezoekt u onze Demodagen, zie de link hieronder