Nieuws

Een 15-tons wielmobiele Hyundai H140W-7A met vele opties is afgeleverd bij Huub Verlouw B.V. uit Ammerzoden. Het is de vierde Hyundai die bij Huub Verlouw aan het werk gaat, er zijn al een 5,5 tons R55-7,een 30 tons R290-LC-7 en een 14 tons H140LC-7 in de machinevloot aanwezig.

De activiteiten van Huub Verlouw BV zijn het aannemen en uitvoeren van cultuurtechnische werken en grond, weg, en waterbouwkundige werken. Het bedrijf is gespecialiseerd in milieuvriendelijke oeverbescherming, aanleggen van vlonders en steigers en het maken van vistrappen en plaatsen van damwanden, stuwen en andere waterbouwkundige werken.

Voor al deze werkzaamheden is de machine uitgevoerd met een hydraulische verstelgiek zodat de vele verschillende uitrustingstukken zoals bijvoorbeeld trilblokken altijd in de juist positie geplaatst kunnen worden.
Tevens is de Hyundai voor de uitrustingstukken voorzien van vele hydraulische functies zodat trilblokken,grijpers en klemmen zonder problemen kunnen worden aangesloten.

Aangezien veel van de werkzaamheden in waterrijk gebied worden uitgevoerd is op wens van Huub Verlouw de Hyundai voorzien van 315/80 R 22,5 dubbelluchtbanden met grader profiel,voor een lage gronddruk.

Voor de aandrijving van de Hyundai H140W-7A staat een Mitsubishi 4 cilinder turbodiesel
D04FD-TAA met 121 Pk paraat die uiteraard voldoet aan de nieuwste Tier III emissie eisen.