Nieuws

Voor de ontvangst van Nederlandse gasten op de Conexpo 2008 zal Marijs Recycling B.V. uit Marienberg present zijn in Las Vegas.

De door Marijs o.a. vertegenwoordigde merken Terex Pegson en Powerscreen zullen weer veel nieuws introduceren op de grootste bouwbeurs van Amerika die van 11 tot en met 15 maart wordt gehouden in Las Vegas.

Terex Pegson zal de nieuwe grote rupsmobiele kaakbreker de XA750 introduceren.
Dit is de grootste mobiele kaakbreker die Pegson ooit gemaakt heeft met een kaakbreedte van 1400mm. Naast deze gigant zal ook de 1000SR worden gepresenteerd,deze kegelbreker is voorzien van een na-geschakelde zeefunit voor het uitzeven van de juiste fracties.

Voor Powerscreen is het de tijd om de nieuwe Chieftain 3 deks rinser(wasser) te introduceren. Deze rupsmobiele wasinstallatie is uniek in zijn soort,compact en toch mogelijk om 4 gewassen fracties te produceren. Naast de Chieftain zal ook de H5163 te zien zijn,deze is voorzien van een 3-deks horizontale zeefbox.

De zeefbox van de Powerscreen 5163 heeft een slag/amplitude tot 19mm,waardoor deze zeer hoge G-krachten produceert op het af te zeven product. Andere grote voordelen van de horizontale zeefbox zijn dat er minder kans is op het verstoppen van het zeefdek en een mooie vloeiende loop van de zeefbox, dit alles resulteert in een bijzonder hoge capaciteit en kwaliteit van afzeving.

U kunt deze brekers en zeven vinden op stand G200.