Nieuws

Mak Aandrijvingen officiële partner WATT Drive

Met ingang van 2008 heeft WATT Drive, Oostenrijkse producent van hoogwaardige aandrijvingen, de levering van haar elektromotoren en motorreductoren binnen de Nederlandse markt volledig toevertrouwd aan Mak Aandrijvingen. Vanuit Lelystad belevert Mak Aandrijvingen de Nederlandse OEM-markt met een grote diversiteit aan gerenommeerde motoren aandrijvingen en omspannen transmissies. Met het assortiment van WATT Drive breidt Mak Aandrijvingen haar leveringsprogramma nog verder uit met aandrijfmotoren leverbaar tot een vermogen van 90 kW, waarmee een hoog koppel bereikt kan worden (tot ca. 14.000 Nm).

Tijdens de MoCon te Zwolle (19 en 20-02-2008) presenteert Mak Aandrijvingen zich als officiële partner WATT Drive. De grote variatie aan combinatiemogelijkheden en motorenopties die het modulaire MAS2000-systeem van WATT Drive biedt, wordt hier uitgebreid belicht. Met de voorgemonteerde modules kan een brede range aan aandrijvingen worden samengesteld. Hiermee kan in vrijwel iedere behoefte worden voorzien: vrijwel alle tandwielsets zijn gelijk voor de rechte, opsteek en haakse reductoren. Aan de motorzijde is ook flexibiliteit om verschillende motoren te monteren (IEC/NEMA/SERVO). Het ingenieuze meertrapssysteem maakt zeer grote reductieverhoudingen mogelijk.
Cat4CAD is de unieke Nederlandstalige on-line catalogus van WATT Drive, waarmee iedere gewenste aandrijving in 2D- of 3D-formaat kan worden samengesteld en rechtstreeks geïmporteerd in vrijwel elk technisch tekenprogramma.