Evenementennieuws
Kennistheater Vakbeurs Recycling
Foto: Vakbeurs Recycling/Seijbel Photography

Met ongeveer 140 exposanten en een goedgevuld programma hoopt de organisatie van de Vakbeurs Recycling ook dit jaar weer duizenden bezoekers naar Gorinchem te trekken. Verdeeld over drie dagen staan de Kunststof Recycling, de Circulaire Bouw Economie en Afvalmanagement dit jaar centraal in het Kennistheater.

Vakbeurs Recycling organisator Easyfairs Nederland werkt samen met verschillende partners om ook dit jaar weer actuele circulaire thema’s te behandelen. Op dinsdag 21 november staat de Kunststof recycling centraal. Samen met de Federatie Nederlandse Rubber- en Kunststofindustrie (NRK), de Transitiemakelaar, financier Polestar Capital, Plastics Europe, Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek (TNO) en Renewi verzorgen sessies over onder andere de commerciële inzet van recyclaat, financiering en de plastic transitie.

Woensdag 22 november draait om de Circulaire Bouw Economie. Sprekers vanuit het laboratorium voor circulaire grondstoffen Milab, Stichting Open, BOOT ingenieursbureau, Stichting Veilig & Milieukundig Slopen, aannemingsbedrijf Van de Beeten en Renewi praten bezoekers bij over verschillende onderwerpen. Duurzaamheid, efficiëntie en milieuvriendelijkheid staan hierbij voorop. De sprekers zullen hierbij praktische handvatten geven.
De derde en laatste dag is voor het thema Afvalmanagement. Er is een gezamenlijke inspanning nodig van de samenleving, de industrie en de overheid om de 100 procent circulaire doelstelling te bereiken. Partners voor deze kennissessie zijn tech-platform Seenons, Stichting Open, ROVA, Expert Group Waste van Water Alliance, Transport en Logistiek Nederland, Rondo en Renewi.

Een bezoek aan de beurs is gratis. Aanmelden kan via www.recyclingvakbeurs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.