Nieuws

Ingrid Niessing stopt als algemeen directeur ARN

Ingrid Niessing heeft aangekondigd om in april 2022 terug te treden als Algemeen Directeur van ARN. Na de formele afwikkeling van het boekjaar 2021 tijdens de aandeelhoudersvergadering van volgend jaar neemt ze afscheid. “Na bijna twaalf jaar, samen met ketenpartners, aan duurzame autorecycling in Nederland te hebben gewerkt, is het een goed moment om mijn energie op andere zaken te gaan richten.”

Niessing blijft zich de komende maanden inzetten voor ARN. Het tijdig aangekondigde vertrek geeft ARN echter de tijd om naar een opvolger te zoeken. De Raad van Commissarissen heeft de voorbereidingen voor het aantrekken van een opvolger inmiddels in gang gezet, zodat hij of zij naar verwachting in april 2022 kan aantreden.

De Raad van Commissarissen spreekt bovendien haar waardering uit voor de resultaten die ARN onder leiding van Ingrid Niessing heeft bereikt. Een recyclingprestatie van 98,3 procent in 2020, een groot netwerk en de toekomstgerichte visie maken het een passend moment om de leiding van ARN over te dragen.