Nieuws

Stichting ICT Milieu heeft de ICT~Milieu Award in het leven geroepen voor het meest aansprekende en innovatieve ICT-toepassing om energieverbruik te verminderen. Met de prijs wil ICT~Milieu stimuleren dat door slimme inzet van ICT, zowel ICT-bedrijven als ICT-gebruikers bijdragen aan de terugdringing van de CO2-uitstoot.

Voor deelname aan de ICT~Milieu Award komen bedrijven uit de ICT-branche en ICT-gebruikers in aanmerking, die in Nederland zijn gevestigd. De inzendtermijn voor de ICT~Milieu Award loopt tot en met 30 april 2008.

Criteria
De inzendingen worden beoordeeld op: Innovatiekracht, Visie, Concrete toepasbaarheid en Energiebesparing.

Jurering
Alle inzendingen worden direct na aanmelding beoordeeld of ze voldoen aan de criteria voor de ICT~Milieu Award en of er voldoende informatie is bijgevoegd. Als de inzending aan de eisen voldoet, wordt de inzending op de kandidatenlijst geplaatst.

Alle kandidaten worden na sluiting van de inzendtermijn beoordeeld door een deskundige jury, onder voorzitterschap van Martin Trampe (voorzitter van de Stichting ICT Milieu).

Nationale ICT Awards 28 mei 2008
De jury maakt op 15 mei 2008 drie genomineerden bekend. De uiteindelijke winnaar ontvangt tijdens de feestelijke uitreiking van de Nationale ICT Awards op 28 mei 2008 in de Grote Kerk in Den Haag de ICT~Milieu Award 2008.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op de website van de Nationale ICT Awards.