Nieuws

Invensys Process Systems N.V. (IPS) en Indutrade AB, Zweedse holding met meer dan honderd onafhankelijke technische (handels)ondernemingen, zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Hierdoor hebben met ingang van
1 januari jongstleden vijf Indutrade-bedrijven de officiële vertegenwoordiging verkregen van de Foxboro- en Eckardt-procesinstrumentatie. HITMA Process B.V., dochteronderneming van Indutrade, is nu de exclusieve distributeur voor de Benelux. De “zusterbedrijven” van HITMA Process in Scandinavië verzorgen de in- en verkoop voor Denemarken, Finland, Zweden en Noorwegen.

De samenwerking tussen IPS en HITMA Process gaat verder dan alleen de vertegenwoordiging van de Foxboro- en Eckardt-procesinstrumentatie. IPS zal op haar beurt weer producten inkopen bij de Indutrade-bedrijven. De organisaties gaan als partners totaaloplossingen bieden voor maximalisatie van de plantperformance in o.a de olie en gaswinning, chemie, petrochemie en energieopwekking met als basis het procesautomatiseringsprogramma van IPS.