Nieuws

Met deze acquisitie, die per 1 januari 2009 zal worden geëffectueerd, geeft GMT invulling aan haar groeiambities en verstevigt zij haar positie als specifieke softwareleverancier en ICT dienstverlener voor de afval- milieubranche. De dekking van de GMT softwareoplossingen in de afvalketen met de vertrouwde CLEAR applicatie, wordt verder vergroot door toevoeging van een op SAP gebaseerde ERP oplossing en specifieke software applicaties voor ontdoeners, be- en verwerkers, maar ook bijvoorbeeld voor de inzameling van (gevaarlijk) afval in de scheepvaart.

Meurs Software, onder andere bekend van de software applicaties AfvalRis en A2B, telt twintig werknemers en heeft zich gespecialiseerd in ICT oplossingen voor Arbo en Milieu. Ongeveer 60 klanten maken dagelijks gebruik van de softwareoplossingen van Meurs.

GMT Enterprise Solutions: ERP/SAP oplossing voor de afvalindustrie
GMT en Meurs Software brengen de SAP activiteiten van Meurs onder in een hiervoor apart opgerichte organisatie: GMT Enterprise Solutions b.v. Deze nieuwe b.v. is een joint venture van GMT Europe b.v. en Langendoen Holding (de huidige eigenaar Meurs Software Nederland BV). GMT Enterprise Solutions b.v. zal zich richten op ERP implementaties van SAP producten met een specifieke focus op de reeds ontwikkelde Time4Waste SAP oplossing voor de afval- milieubranche. Het bestaande SAP team van Meurs Software zal integraal worden ondergebracht in deze nieuwe organisatie.