Ga naar hoofdinhoud

Hoog bezoek uit Indonesië op Vakbeurs Recycling

Foto: Vakbeurs Recycling

Op donderdagmiddag 23 november verwelkomt Vakbeurs Recycling een delegatie van het Indonesische Ministerie van Milieu en Bosbouw. Deze unieke missie is onderdeel van de Memorandum of Understanding (MoU) tussen het Indonesische Ministerie van Milieu en Bosbouw en het Nederlandse Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Het Indonesische Ministerie van Milieu en Bosbouw komt onder leiding van Coördinator Technische Samenwerking Mw. Dyah Poerwayanti en bestaat uit zeven vertegenwoordigers van de Directie Afvalbeheer. Met de aanwezigheid van voorzitter Mw. Christine Halim en Tony Manusama van de Indonesische Associatie van Plastics Recyclers willen ze tijdens de beurs kennis uitwisselen over Nederlandse afvalbeheersystemen, recyclingtechnieken, duurzame stortplaatsen en innovatieve organische afvalverwerking met black soldier flies.

Vakbeurs Recycling is te bezoeken op dinsdag 21 en woensdag 22 november van 13.00 tot 21.00 uur en op donderdag 23 november van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie en ticketregistratie: www.recyclingvakbeurs.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.